Opublikowano: 18-04-2024 | Wygaśnie: 20-01-2025
Dodane przez: | pracujemy |
Lokalizacja: | Jastarnia |
Telefon: | {{ phone }} |
Rodzaj pracy: | Sezonowa |
Typ umowy: | Samozatrudnienie |
Poszukujemy pracowników na kuchnię do pomocy przy obsłudze gości sezonowych
Hotel Bryza Resort & Spa w Juracie mieści się na Półwyspie Helskim, najchętniej odwiedzanym miejscu w Polsce.
Możesz stać się częścią zespołu ludzi z bogatym doświadczeniem i umiejętnościami oraz rozwijać swoją ścieżkę kariery.
Szukamy pracownika dyspozycyjnego ale oferujemy pracę w trybie zmianowym:
dwa dni pracy, na dwa dni wolne, również w weekendy.
pięć dni pracy dwa dni wolne, również w weekendy.
Oferujemy pracę w wyjątkowej atmosferze w prestiżowym hotelu, modnym kurorcie, przyjaznym i gościnnym miejscu pracy.
W zależności jaką sekcję wybierzemy wspólnie dla ciebie. takie bedziesz miec obowiązki. stanowiska to:
kuchnia gorąca
kuchnia zimna
kuchnia śniadaniowa
kuchnia produkcyjna (ryby i mięsa)
cukiernia
magazyny
Co oferujemy?
• zatrudnienie na umowę lub kontrakt
• atrakcyjne wynagrodzenie adekwatne do umiejętności
• wyżywienie dla pracowników kuchni
• terminową wypłatę wynagrodzenia
• pracę w miłej atmosferze
• komfort pracy
CV prosimy przesyłać w formularzu na tym portalu,
Lub na mój adres e mail ze strony internetowej Hotelu Bryza w Juracie
Kontakt tel: 692 417 123
Zapraszam
Szef Kuchni
Bartosz Budnik
Młodszy Spedytor Міжнародний експедитор
Uważamy, że kluczem do sukcesu każdej organizacji uczącej się i dążącej do rozwoju są ludzie i ich kompetencje. Wspólnie realizujemy misję naszej firmy. Dlatego nasz zespół kojarzy się z zaufaniem, pr...
Młodszy Spedytor Міжнародний експедитор
Uważamy, że kluczem do sukcesu każdej organizacji uczącej się i dążącej do rozwoju są ludzie i ich kompetencje. Wspólnie realizujemy misję naszej firmy. Dlatego nasz zespół kojarzy się z zaufaniem, pr...